sâmbătă, 8 octombrie 2011

DECLARARTIE DE INTENTIE PRIVIND ALEGERILE NOULUI CONSILIU - Z E N O - D A N I E L Ş U Ș T A C


Z E N O - D A N I E L _ Ş U Ș T A C

Sediul profesional : Str. H. Heine, nr. 4, ap. 1, Timişoara, jud. Timiş
Pregatire în mediere: Asociaţia Centrul de Mediere Craiova
Anul absolvirii: 2005
Anul începerii activității practice: 2005
Data autorizării: 6 Aprilie 2008
Limbi străine: Engleză
Domeniul de specializare: Orice tip de dispută
Organizaţii în care este membru: Uniunea Naţională a Mediatorilor din România.
Forma de exercitare: Şustac & Asociatii - Societate civilă Profesională de mediatori

DECLARAȚIE DE INTENȚIE - Zeno Daniel ȘUȘTAC

Subsemnatul Șuștac Zeno Daniel, mediator autorizat, candidat pentru demnitatea de membru în Consiliul de Mediere, îmi propun următoarele obiective personale pentru perioada 2011-2013:
- Promovarea medierii si consolidarea profesiei de mediator
- Apararea intereselor mediatorilor autorizati
- Implementarea reala a medierii ca si alternativa la sistemul juridic

Investit cu încrederea Dumneavoastră de a face parte din noul Consiliu de mediere, voi avea ca si prioritate atragerea de fonduri prin accesarea de proiecte europene in scopul promovarii medierii, voi milita pentru construirea unui cadru legislativ adecvat acestei nobile profesii si voi face tot ceea ce tine de mine pentru a transforma profesia de mediator intr-un diamant al profesiilor liberale din Romania.

Promisiunile care nu au in spate realizari raman doar cuvinte atractive fara niciun fel de acoperire. Cele cinci carti scrise despre mediere, revista de specialitate editata trimestrial de aproape 2 ani si postul TV de promovare a medierii, impreuna cu participarea la peste 100 de evenimente de promovare a medierii, zeci de emisiuni TV si alte tipuri actiuni de promovare, sunt repere din activitatea mea profesionala care arata implicarea mea permanenta in sustinerea profesiei si impunerea ei in peisajul profesiilor liberale romanesti.

Obiectivele pe care le-am propus, pot fi realizate eficient din interiorul Consiliului de Mediere, acesta fiind motivul pentru care am decis sa imi depun candidatura pentru un nou mandat.

Am fost si voi ramane un aparator al profesiei, indiferent de obstacolele care vor aparea in cale, intrucat cred cu tarie in mediere si in profesia de mediator.

Bucuresti 06.10.2011 Același - Șuștac Zeno Daniel