luni, 28 ianuarie 2013

CONFERINȚA NAȚIONALĂ ,,MEDIEREA- UN NOU INCEPUT”

,,Camera Mediatorilor din România ”, înregistrată în Registrul Național al Asociațiilor Profesionale în domeniul Medierii prin Decizia nr. 110/11.03.2009 a Consiliului de Mediere, în colaborare cu ,,Camera de Arbitraj și Mediere” organizează CONFERINȚA NAȚIONALĂ ,,MEDIEREA-UN NOU ÎNCEPUT” la Iași, în perioada 01 -03 februarie 2013.

Conferința dă startul unui nou început în ceea ce privește activitatea de mediere în România. Legea nr. 192/16.05.2006 privind medierea și organizarea profesiei de mediator coroborată cu Ordonața de Urgență a Guvernului din 12 decembrie 2012 crează un nou cadru legal de desfășurare a acestei proceduri.

Deschiderea oficială a Conferinței Naționale și lucrările în plen vor avea loc VINERI, 01 FEBRUARIE 2013, la Centrul de Conferințe al Hotelului Unirea (parter), SALA ”ALEXANDRU IOAN CUZA”, din Mun. Iași, Piața Unirii nr. 5, jud. iași, începând cu ora 10°°.

La Conferință vor fi invitate personalități politice, reprezentanți ai MINISTERULUI JUSTIȚIEI, CONSILIULUI DE MEDIERE, MINISTERULUI PUBLIC, MINISTERULUI DE INTERNE, reprezentanți ai instituțiilor administrative centrale și locale, avocați, procurori, notari, juriști, profesori universitari, arbitri și mediatori autorizați.

Participarea la Conferința se înscrie în formarea profesională continua a mediatorilor și se aloca 10 puncte profesionale, conform Hotărârii Consiliului de Mediere din 15 decembrie 2012.
Mediatorii care doresc să prezinte lucrări în cadrul conferinței sunt rugați să comunice workshopul la care vor participa și tema aleasa până la data de 10 IANUARIE 2013, iar în cazul în care se dorește rezervare pentru cazare vă rugam se ne comunicați aceasta până la data de 15 IANUARIE 2013, pe adresa de e-mail a CAMEREI MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA, respectiv cameramediatorilor@gmail.com sau la numărul de telefon 0746.263.600 (domnul Coste Ștefan, Președintele Asociației ,,Camera Mediatorilor din România”).

Costul participării este de 300 lei (100 lei pentru membrii Camerei Mediatorilor din România) și se achită la Secretariatul Camerei Mediatorilor din România.
Organizatorii intenționează să publice un volum cu lucrările acestei Conferinte Nationale. Oficialitățile, invitații și participanții vor primi mapa conferinței și diploma de participare.

Programul conferintei


COSTE ȘTEFAN
PREȘEDINTE,
CAMERA MEDIATORILOR DIN ROMÂNIA