vineri, 15 iulie 2011

Prima serie de lansari a cartii “Medierea – oxigen pentru afaceri"

Prima serie de lansari a cartii “Medierea – oxigen pentru afaceri”

13 July 2011 - Dan MARCULESCU



După lansarea oficială din 5 iunie de la Bucureşti, deputatul Alina Gorghiu alături de Editura Universul Juridic şi de Asociaţia „O şansă pentru viitor” au început o serie de lansări a cărţii în mai multe oraşe ale ţării.
Astfel, începând cu ziua de vineri, 8 iulie, la Brăila s-a dat startul celor 13 evenimente de lansare a cărţii „Medierea – oxigen pentru afaceri”. Alături de prezenţa doamnei deputat Alina Gorghiu, coordonatorul acestui volum, conferinţa s-a bucurat de participarea doamnei preşedinte a Consiliului de Mediere, Anca Elisabeta Ciuca, dar şi a altor personalităţi din domeniul medierii: doamna Mariana Zainia, doamna Barbara Kibedi, domnul Zeno Şuştac şi domnul Mugur Mitroi. În sală au fost prezenţi şi reprezentanţi ai instituţiilor şi autorităţilor publice locale. Cartea a fost lansată în cadrul conferinţei care a avut loc la Sala Mare a Instituţiei Prefectului din Brăila.
Următoarea locaţie a fost oraşul Galaţi, unde sâmbătă, 9 iulie, la ora 14.00, doamna deputat Alina Gorghiu a deschis conferinţa „Medierea – Oxigen pentru afaceri” în cadrul căreia a avut loc lansarea cărţii cu acelaşi nume.
Duminică, 10 iulie, a venit rândul Constanţei să găzduiască lansarea cărţii la Sala Senatului din Campusul Universităţii Ovidius din Constanţa, aici cuvântul de deschidere al evenimentului revenindu-i domnului Mircea Mastacan, preşedinte al Asociaţiei „Centrul de soluţionare a disputelor prin mediere”.
Ultimul oraş vizitat în această primă serie de lansări a fost Focşani. Evenimentul s-a desfăşurat în Sala de Conferinţe a hotelului Amadeus, unde, la fel ca şi în celelalte locaţii, lansarea s-a terminat cu o şedinţă de autografe oferită de autorii cărţii „Medierea – oxigen pentru afaceri”.