miercuri, 22 iunie 2011

Camera Mediatorilor Vrancea - Adunare Generala Extraordinara

In data de 22 iunie 2011 Camera mediatorilor Vrancea a convocat Adunarea Generala Extraordinara a mediatorilor, membrii ai asociatiei.


Intalnirea a avut loc in sala de Conferinta a Hotelului Amadeus din Focsani.

Au dat curs invitatiei un numar de aproximativ 40 persoane, membrii ai Camerei mediatorilor Vrancea, mediatori autorizati ai altor asociatii si mediatori neautorizati pana in acest moment - dornici sa afle informatii despre Conferinta ce va avea loc in data de 11 iulie 2011.

Intanirea a avut ca scop principal stabilirea unui grup de mediatori care sa se ocupe de bunul mers al Conferintei "Medierea-Oxigen pentru Afaceri" care va avea loc in data de 11 iulie in Focsani.
Au fost desemnati pe baza de voluntariat un numar de 5 mediatori care vor conlucra la buna desfasurare a acestui eveniment.
Conferinta va fi recunoscuta de CdM ca si pregatire profesionala continua acordandu-se puncte de participare.
Evenimentul din 11 iulie vizeaza in special domeniul afacerilor, avand loc si lansarea de carte "Medierea - Oxigen pentru afaceri" -  coordonaror  dna. deputat/mediator autorizat/avocat Alina Gorghiu.


Vor exista doua variante de invitatii: cele adresate mediatorilor autorizati din Vrancea vor fi trimise in format electronic, iar cele adresate autoritatilor/institutiilor publice si oamenilor de afaceri vor fi tiparite si inmanate personal.


La eveniment sunt asteptati sa vina TOTI MEDIATORII AUTORIZATI SAU IN CURS DE AUTORIZARE DIN VRANCEA SI/SAU DIN JUDETELE APROPIATE INDIFERENT DE ASOCIATIA DIN CARE FAC PARTE!!!!


Exista in acest moment o baza de date cu adresele de mail ale mediatorilor autorizati din Vrancea si va fi folosita imediat ce vom avea modelul final al invitatiei. Atasat acesteia se va gasi si formularul de inscriere care va cuprinde toate informatiile necesare.


Termenul limita de inscriere este data de 30 iunie 2011, iar costul participarii la conferinta a fost stabilit la 50 ron.


PRO PROMOVARII MEDIERII!