vineri, 13 ianuarie 2012

Obiectivul principal al noului presedinte al CdM


Scris de Bogdan B, pe 12/01/2012Principalul obiectiv al mandatului nostru este ca medierea sa devina procedura prealabila obligatorie pentru rezolvarea disputelor. Avem deja un proiect de modificare a legislatiei, care este depus la Parlament. Consiliul de Mediere va stabili cadrul necesar pentru ca aceasta profesie liberala sa isi valorifice potentialul social pe care il are”, a declarat, in exclusivitate, pentru legalmarketing.ro Dorin Valeriu Badulescu, noul presedinte al Consiliului de Mediere.

Acesta a preluat sefia Consiliului in urma nominalizarilor facute de cei 9 membri ai organizatiei.
Dorin Valeriu Badulescu (foto 1) spera ca medierea sa functioneze cu adevarat, iar solutia sa fie competitiva cu celelalte variante de rezolvare a conflictelor.

Consiliul de Mediere are si un nou vicepresedinte, in persoana lui Ion Dedu.
Medierea este oxigen pentru mediul de afaceri. Daca oamenii de afaceri vor intelege avantajele medierii si vor apela la aceasta varianta pentru a rezolva disputele comerciale, multe dintre problemele lor se vor rezolva”, ne-a declarat Ion Dedu (foto 2).

Dorin Valeriu Badulescu este presedinte al Centrului de Mediere Buzau, vicepresedinte al Uniunii Centrelor de Mediere din Romania, avocat in cadrul Baroului Buzau si formator in mediere. A infiintat ziarul “Medierea” si colaboreaza la revista “Medierea - Tehnica si Arta.” La sfarsitul anului trecut a lansat prima culegere de practica comentata pe tema medierii din Romania, intitulata “Analiza Medierii”.

Cei 9 membri ai Consiliului de Mediere, alesi la finalul anului trecut, au desemnat si componenta Comisiei Permanente a Consiliului. Aceasta este formata din: Dorin-Valeriu Badulescu, Ion Dedu, Stefan Coste, Gabriela- Gyongy Mihut si Angelica-Elisabeta Mocan. SURSA