sâmbătă, 20 octombrie 2012

CURS PERFECŢIONARE MEDIATORI

“Aspecte juridice în mediere
"Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale
S.C. ALMARO Training S.R.L. organizează cursul de perfecţionare “Aspecte juridice în mediere – Medierea în cauze civile; medierea în cauze penale” (14 puncte profesionale), care va avea loc în perioada 16 – 17 noiembrie 2012, la Bucureşti. Agenda cursului este ataşată.
Participanţi (grup ţintă): cursul se adresează în special mediatorilor care doresc să se perfecţioneze şi care provin din alte domenii de activitate decât cel juridic  şi este susţinut de formatorii-mediatori Adrian Bădilă, Ana Bălan şi Fănuţa Lişman. Aspectele juridice abordate în cadrul cursului vor ține cont de noile dispozitii legale, intrate în vigoare la 1 octombrie prin Legea 115/2012.
Prin organizarea acestui curs avizat de Consiliul de Mediere (prin Hotărârea nr. 2963/2011), echipa de formatori, alcătuită din mediatori care au atât o contribuţie teoretică la identificarea şi aprofundarea cunoştinţelor juridice specifice medierii, prin publicarea de cărţi şi articole în reviste de specialitate, cât şi experienţă practică,  doreşte să vină în întâmpinarea necesităţii exprimate de mediatori cu privire la cunoaşterea unor aspecte juridice care să le confere siguranţă şi independenţă în desfăşurarea procesului de mediere.
Programa este structurată pe două module:
  • Ziua I – Medierea în cauzele civile
  • Ziua a II-a  – Medierea în cauzele penale.
Preţul cursului este 400 lei (pentru membri Asociaţiei Profesionale Colegiul Mediatorilor se asigură un discount de 50 lei); în preţ se asigură suportul de curs, prestaţia formatorilor şi pauzele de cafea. Plata se realizează cu minim 5 zile calendaristice înainte de începerea cursului, după ce aplicantul primeşte confirmarea înscrierii şi datele de plată de la organizatori.
Pentru mediatorii din țară, se pot organiza cursuri cu minim 12 – maxim 16 participanți, în localitățile şi perioadele stabilite de comun acord.
Pentru a confirma participarea dv. vă rugăm să completați formularul ataşat şi să îl trimiteți prin e‐mail la liudmila.mehedinteanu@almaro‐training.ro  sau prin fax  021/3100559ionare,  până la data de  31 octombrie 2012.
Pentru informații suplimentare, persoanele de contact sunt:
Ana Bălan,  tel. 0721320311 e-mail: abalanro@yahoo.com
Fănuța Lișman,  tel. 0788635177, e-mail: fanutalisman @yahoo.com
Cu respect,
Adrian Bădilă                        
Preşedinte                                                                             
ALMARO Training            
     
 Pentru formular aici -  Formular.inscriere.CP3_
Pentru agendă aici.