joi, 30 mai 2013

S.T.A.R.S. va invita la Bookfest


Vineri, 31 mai, ora 19:00, la standul Editurii Curtea Veche (stand B07, pavilion C2) din cadrul Bookfest, ASR Principele Radu al Romaniei va prezenta colectia de Carti Regale a Editurii.
 Cu aceasta ocazie veti putea gasi, pentru prima oara, volumul Monarhiile Secolului XXI scris de Ioan-Luca Vlad, mediator, avocat si membru STARS.

 Domnul Ioan-Luca Vlad este si Consilier Privat al Familiei Regale a Romaniei.
Co-autoarea, doamna Sandra Gatejeanu Gheorghe, este Director de Protocol al Casei Majestatii Sale Regelui si avocat.
Iata cateva ganduri despre acest volum, din partea colegului nostru:
“…răspunsul la întrebarea dacă monarhia mai este adaptată mileniului al III-lea se află în inimile fiecăruia. [...]. Sper ca, prin această carte, cititorii să afle câte ceva despre această formă de guvernare, aşa cum există ea astăzi, departe de poveştile cu prinţese şi de tabloidele scăpărătoare. Sper ca, aflând câte ceva despre monarhiile lumii, fiecare cititor să poată răspunde la întrebarea de mai sus în cunoştinţă de cauză.”
STARS – asociatie afiliata Uniunii Centrelor de Mediere din Romania – a fost infiintata cu scopul de a promova pacea sociala prin incurajarea metodelor alternative de solutionare a disputelor, dar si prin promovarea initiativei antreprenoriale, ca o metodă de evolutie individuala si sociala. Organizatie puternica prin experienta relevanta si dedicarea membrilor sai, mediatori de profil inalt, profesionisti in domeniul juridic, antreprenori, arhitecti sociali, profesori, reprezentanti ai societatii civile, STARS isi propune sa ofere consultanta si training pentru diferite grupuri (organizate sau nu) de cetateni, antreprenori si alte componente sociale sau pentru societatea civila, care au nevoie de experienta unei echipe diverse de profesionisti.
Birou de presa S.T.A.R.S.