luni, 10 septembrie 2012

Scoala de Vara organizata de Colegiul Mediatorilor pe 5-7 octombrie, la Brasov


Colegiul Mediatorilor anunta organizarea, in perioada 5-7 octombrie, a editiei a III-a a evenimentului Scoala de Vara. Anul acesta, subiectul este informarea prealabila obligatorie – construirea experientei practice ca mediator in contextul noilor modificari legislative. Organizata in parteneriat cu Asociatia Mediatorilor Autorizati (AMA), Scoala de Vara 2012 va avea loc la Hotel ARO, in Brasov.
Scoala de vara, editia III-a este recunoscuta de Consiliul de mediere ca formare continua a mediatorilor, iar participantilor la eveniment li se acorda 13 puncte profesionale.  Mediatorilor care prezinta studii de caz si alte materiale ce vor fi utilizate ca suport de curs, li se acorda suplimentar 5 puncte profesionale.
Prin acest eveniment, Colegiul Mediatorilor si Asociatia Mediatorilor Autorizati Brasov isi propun sa sprijine mediatorii in transpunerea in practica prevederilor Legii nr. 115/2012, in special in ce priveste dezvoltarea experientei practice ca mediatori, in conditiile informarii prealabile obligatorii pentru justitiabili, dar pentru care mediatorul nu poate solicita onorariu.
Sunt invitati la Scoala de vara toti mediatorii autorizati sau in curs de autorizare, interesati de tematica. Taxa de participare este de 400 RON, suma in care se asigura materiale suport, pauze de cafea si mesele de prânz in zilele de 6 si 7 octombrie 2012. Pentru membrii Colegiului Mediatorilor si AMA Brasov, taxa este de 350 RON, daca se achita pâna la data de 20 septembrie 2012.
Inscrierea se face la office@colegiulmediatorilor.ro sau anca.ciuca@fdc.org.ro, in ordinea platii taxei de participare si in limita a 120 de locuri.